Partner

Våra partners – ett starkt community, där alla vinner

Vårt partner-ekosystem

  Ett internationellt toppnätverk

  ATOSS framgångar bygger på laganda. Tillsammans med vårt ekosystem, som består av fler än 40 partnerskap och allianser, utökar vi vår ledande position på den framtida marknaden för digital workforce management.

  Mätbart mervärde för våra kunder

  Vi arbetar med teknikjättar som Microsoft, SAP, IBM och Oracle och hårdvaruproffs som PCS, dormakaba och datafox. I samarbete med våra partners samlar vi våra resurser och kompetenser för att skapa ett mätbart mervärde för våra kunder. Oavsett om det gäller bransch-, IT- eller processkompetens, kompletterande programvara, implementeringsstöd eller innovativa säkerhets- och åtkomstkoncept hittar vi och våra partners den bästa lösningen för dina behov. 

  Hårdvarupartners
  Servicepartners
  Teknikpartners
  Mervärdesåterförsäljare

  Moderna tidsregistreringsterminaler eller ytterst komplexa inpasserings- och säkerhetssystem? Våra partners kompletterar din ATOSS-lösning med högkvalitativ hårdvara och tillhandahåller också lämpliga identifieringsmedel om du behöver det. Från enkla streckkoder och kort av alla slag till kundspecifika RFID-transpondrar.

  Våra konsult- och implementeringspartners har specialiserat sig på att utveckla och implementera affärs- och IT-strategier inom HR och workforce management. Så att du kan dra nytta av en hög specialist-, IT- och implementeringsexpertis.

  Vår målsättning är att utveckla en programvara som baseras på de senaste tekniska standarderna. Det är därför vi har långsiktiga samarbeten med ledande teknikföretag som Microsoft, IBM och Oracle. Våra kunder drar nytta av en framtidssäker och investeringssäker lösning för workforce management som enkelt kan integreras i befintliga systemlandskap som SAP, Datev, Paisy, P&I eller Workday.

  Våra kvalificerade och certifierade distributionspartners förstår din verksamhet. De vet hur lösningarna fungerar i praktiken, har många års projekterfarenhet och djupgående kunskaper om ATOSS-produkter.


  Vi har arbetat med ATOSS länge och uppskattar inte bara den höga produktkvaliteten, utan även medarbetarnas professionalism och kompetens.


  Joachim Popp
  Lösningar för företag och kooperationer, Datev eG


  Vill du bli en ATOSS-partner?

  Vi bjuder in dig att utveckla framtidens workforce management-marknad med oss. På hemmaplan och utomlands. 

  Dina fördelar:

  • Dynamisk tillväxtmarknad, hållbar affärsmodell
  • Toppmodern, högklassig produktportfölj
  • Långsiktig säkerhet med ett börsnoterat företag
  • Problemfri integration av våra lösningar i våra partners produktportföljer 

  Bli partner nu