Warum Sie richtig sind mann zeigt hände und fokus

Vi lever det vi gör. 100% workforce management

Satsa på första plats!

Workforce management är vår passion. Vi arbetar med hög kompetens och stort engagemang med teknik- och konsultlösningar som ger fördelar på alla nivåer i ett företag. Det är vårt mål och vår måttstock. Dag ut och dag in.

Zitat Munich Strategy Home

ATOSS är en äkta digital pionjär som hjälper andra företag att anpassa sig till arbetslivets tilltagande digitalisering och att använda data på ett strukturerat sätt. Bakom detta finns ett extremt värdefullt kunskapsförsprång som nu rättvist belönas.

Dr. Sebastian Theopold
Munich Strategy, författare av studien Top 100 – SME-ranking, Handelsblatt

Vi skapar flexiblare företag

Flexibilitet är a och o i en tid med volatila marknader och hybrid-arbetsmodeller. Våra workforce management-lösningar hjälper cirka 15 000 företag av alla storlekar och inom alla branscher att planera för flexibla arbetstider och smidigare personalprocesser. Över 30 års erfarenhet och specialisering på workforce management – det är immateriell egendom som skapar mätbart mervärde.

Vi digitaliserar arbetsmiljöer 

95% precision i schemaläggningen, 30% mindre oproduktiv arbetstid och 60% mindre administrativt arbete. Detta är siffror ur våra projekt som visar hur stor potentialen för digital personalstyrning faktiskt är. Det är därför Die Welt räknar in oss bland internationella nyckelspelare för arbetsorganisering under 2000-talet. 

Welt Ranking se

Enligt DIE WELT är vi ett av de mest inflytelserika företag som organiserar arbetslivet på 2000-talet.

Vi säkerställer efterlevnaden

Våra lösningar tar automatiskt hänsyn till lagar, kollektivavtal, affärsöverenskommelser och företagens interna regelverk. På hemmaplan och utomlands. Med ATOSS workforce management är du även på den säkra sidan gällande GDPR och EU-domstolens domslut om obligatorisk registrering av arbetstid. Vår programvara används globalt, men följer lokala regelverk.

Vi gör arbetsgivaren attraktivare

Self-service, önske-arbetsscheman och passbytesplattformar bidrar till en god balans mellan arbete och fritid som i sin tur ger personalen en optimal arbetsupplevelse. Detta har en positiv inverkan på personalnöjdheten, något som våra projektresultat tydligt visar: 82% färre övertimmar, cirka 30% lägre sjukfrånvaro och 10% mindre fluktuation. I den globala kampen om kvalificerad arbetskraft är workforce management en avgörande tillgång. 

Vi har alltid rätt lösning

Vi har rätt lösning för alla företagsstorlekar och branscher. I molnet eller on-prem. Från tidregistrering till strategisk kapacitetsplanering – våra lösningar är unika på marknaden med omfattande funktioner, maximal skalbarhet och avancerad teknik. Investeringssäkerheten följer alltid med på köpet, oavsett vilken lösning du väljer. 

Zitat Warum Sie bei uns richtig sind Focus

Alla tjänar på lösningar från ATOSS. När rätt person arbetar på rätt plats sänks kostnaderna samtidigt som personalens trivsel och motivation ökar.

FOCUS-MONEY
8/2020, ”Dem kan man lita på”

Vi har starka partners

Genom våra nationella och internationella allianser bildar vi ett starkt nätverk som gynnar våra kunder. Vår Enterprise-lösning ATOSS Staff Efficiency Suite är till exempel den enda workforce management-lösningen som har ”spotlight status” hos SAP (Spotlight-partners appar bygger på och/eller utökar SAP-lösningar och valideras av SAP). Vårt uttalade mål är ett mervärde över systemgränserna, oavsett om det rör sig om en kompletterande programvara, innovativa säkerhets- och inpasseringskoncept eller ledande teknik. 

Vi får återkommande utmärkelser

Vi får regelbundna utmärkelser för vår innovation, fokus på värdeskapande och ekonomiska styrka. Den tyska finanstidskriften Wirtschaftswoche rankar ATOSS bland ”digitala pionjärer för medelstora företag”. Tidningen Handelsblatt och Munich Strategy rankar oss bland topp 10 av Tysklands medelstora företag för tredje gången i rad. Och Gartner rekommenderar våra lösningar i ”Market Guide for Retail Workforce Management & Workforce Management Applications”. 

Vi stöttar dig på alla nivåer

Över 200 anställda inom innovation, utveckling och produktledning, 150 erfarna konsulter och branschkompetens från mer än 30 års workforce management – allt detta tjänar våra kunder på. Vi är med dig vid alla utmaningar och varje fas i ditt workforce management-projekt. 

Boka ditt möte

Kontakta oss

  • Förfrågan
  • Återuppringning
  • Kontakt