Softwareeinführung Mann mit Laptop

Implementering i tid
och inom budget

Säkerställ en snabb implementation

Det är ingen slump att våra implementeringar varit lyckade så länge. Anledningen är en mogen processmodell och erfarna projektledare som arbetar hand i hand med våra kunders projektteam. Vårt mål är att se till att din lösning från ATOSS kan användas snabbt och att övergången till modern workforce management är effektiv. I tid och inom budget. Vi kan även ta hand om hela projektledningen.

Lyckade projekt tack vare kompetens och struktur

Våra konsulter förstår din verksamhet och skapar mätbara resultat. Vad som gör oss så säkra är kompetensen och erfarenheten vi har samlat ur 12 000 lyckade projekt i över 30 år. Och det som utmärker våra projekt är att de anpassas efter kundens behov. Våra specialister ger dig råd om hur du kan optimera och förenkla dina processer med mjukvaran. Finjustering av organisationen och målriktad parametrering gör vår standardlösning till din skräddarsydda lösning. Och utgör plattformen för en framtidssäkrad arbetsmiljö.

Dieter Luber

Det viktigaste med alla workforce management-projekt är att ständigt vara fokuserad på kundernas affärsmål.

Dieter Luber
Executive Director Customer Services & Support, ATOSS

Dra nytta av våra experters branschkompetens

Våra cirka 150 konsulter är inte bara mycket duktiga på ATOSS lösningar, utan har också utmärkt branschkunskap och erfarenhet från många framgångsrika projekt. Många är också Prince2- och/eller IPMA-certifierade projektledare som också är utbildade i agila projektmetoder som SCRUM. Med sin kunskap förenad med iterativa, agila metoder har våra konsulter bästa tänkbara förutsättningar för att förverkliga kundprojekt i tid, inom budget och med hög kvalitet. På hemmaplan som utomlands. Dessa certifieringar är nämligen erkända i hela världen. 

Sömlös integration i din IT-miljö

Utöver att hjälpa dig med mjukvaruimplementationen kan vi även överta ansvaret för att integrera tidsregistrerings-hårdinvaran. Dessutom inrättar vi gränssnitt till befintliga system, utvecklar auktorisationskoncept och optimerar systemmiljöer. Så att ATOSS lösning kan nå sin fulla effekt, samtidigt som dina investeringar skyddas långsiktigt.