Technologie & Innovation Mann mit Brille Futuristisch

Excellent workforce management

Framtids- och investeringssäkrat

Vi har följt arbetsmarknadens förändring med toppmoderna lösningar för professionell workforce management i över 30 år. Hittills har vi investerat över 1,3 miljarder kronor i teknik, användarvänlighet och skalbarhet för vår programvara. Därför är vi också med på listan över de 100 europeiska mjukvarutillverkarna med de högsta R&D-investeringarna som presenteras av "The 2020 EU Industrial R&D Investment Scoreboard". Inom kategorin Workforce Management är vi till och med nummer 1.  

abstraktes bild vernetzungen

ATOSS Software kunde arbeta sig fram till en marknadsledande position inom workforce management i Tyskland, Österrike och Schweiz genom att årligen investera 20 procent av försäljningen i forskning och utveckling.

FOCUS-MONEY
5/2021, „Tack, hemjobbs-trend”

Innovation är vårt löfte

Vi förenar kunskapen vi samlat ur cirka 15 000 kundprojekt med morgondagens teknik. Smidiga utvecklingsprocesser, toppmoderna testmetoder och korta release-cykler möjliggör innovation med allt kortare intervall. Bara under år 2020 släppte vi ut 800 nya funktioner för vår enterprise-lösning på marknaden. 

Smart mjukvara för företag

Nya arbetssätt kräver ny teknik. Med artificiell intelligens (AI) får våra workforce management-lösningar ännu större affärsvärde. Självlärande system känner igen avvikelser i historiska data och ökar precisionen i personalbehovsprognoser avsevärt. Med dessa optimeras arbetsscheman automatiskt baserat på manuella korrigeringar över tid. Och i framtiden kommer en användarinteraktion med ett naturligt språk skapa en helt ny sorts användarupplevelse. Vi jobbar med fullt fokus inom dessa områden. 

Zitat Pritim Technologie

Vi investerar mycket konsekvent i forskning och utveckling, och därmed i framtiden. Med våra molntjänster vill vi återigen revolutionera marknaden för workforce management.

Pritim Kumar Krishnamoorthy
CTO, ATOSS 

Vi är molnspecialister

Vi har många års erfarenhet av utveckling och drift av workforce management-mjukvara i molnet. Och nyligen lanserade vi vår senaste generation ATOSS CLOUD 24/7, som innehåller ännu bättre tjänster men till lägre kostnader. Vi arbetar även intensivt med att vidareutveckla vår molnarkitektur och använder då de senaste molnbaserade metoderna för att ytterligare snabba upp leveransen samt att anpassa vår mjukvara till de krav som ställs - krav som står i ständig förändring. Vår mission: att stödja våra kunders affärsmodeller på bästa sätt.

Rätt användargränssnitt för alla

Snygg layout, optimerad interaktionsdesign och rollspecifika användningsfall. Vårt UX- och UI-team arbetar med en användarcentrerad designprocess för att skapa det perfekta gränssnittet för alla slags användare. Våra lösningar står för bästa användarupplevelse för att främja ett intuitivt, högeffektivt arbete. Bevis på att det fungerar: i Usability Scale-systemet (SUS) rankas vi bland de allra bästa affärsapplikationerna. 

Personalupplevelse av högsta klass 

Intuitiva appar och self-service som inte kräver någon inlärning ger alla anställda tillgång till mer flexibelt och transparent utformade arbetstider. Vårt Staff Center utgör en riktig milsten på vägen mot personalintegrering.
Våra användningsområden har vi genomgående justerat för att passsa till olika användarroller - så att de kan användas intuitivt och utan någon inlärning. För workforce management som definitivt är rolig att använda.
 

Parametrering i stället för programmering 

Lagar, kollektivavtal, branschspecifika eller företagsspecifika processer – vi implementerar de mest komplexa kraven som standard. Utan krånglig omprogrammering. Parameterprincipen är också en styrka i vår programvara för att smidigt ansluta inpasseringsterminaler, löne- och HR-system. I nationella som internationella installationer. För våra kunder innebär detta förutsägbara kostnader, kortare time-to-market, snabbare sjösättning i filialer eller länder, och större flexibilitet vid justeringar under drift. Ofta övertar erfarna användare dessa uppgifter själva efter en utbildning.

Gränslöst öppna

Våra lösningar kännetecknas av öppenhet och flexibilitet. De kan enkelt integreras i våra kunders system och i våra partners portföljer. Därmed skapas integrerade HR-plattformar som gör processer över systemgränser enkla och moderna. Ett bra exempel på detta är våra gränssnitt till SAP SuccessFactors eller DATEV. Det är en öppenhet alla vinner på.

Kontakta oss

  • Förfrågan
  • Återuppringning
  • Kontakt